Незвичайні рецепти чаю, які вам сподобаються
Осіння погода “надихає” на ідею заварювати запашний чай та готуватися до зими. Якщо вам обридли варіанти улюбленого напою, які є в магазинах, то це легко виправити. До будь-якого із запропонованих рецептів ви можете додати власні інгредієнти. Смакуйте!
Чай з корицею та яблуком
Потрібно: паличка кориці, кілька скибок яблука та будь-яких гарячий чай.
Приготування: у готовий чай (підійде і зелений, і чорний) додати яблуко та корицю та залишити на 5 хвилин.
Чай з обліпихою та м’ятою
Потрібно: трішки обліпихи, кілька листочків м'яти, будь-який чай.
Приготування: обліпиху та м'яту разом з чаєм залити водою 90-95 градусів. Зачекати 10 хвилин та насолоджуватися незвичайним смаком.
Чай з чорницею та медом
Потрібно: столова ложка чорниці, будь-який чай, мед.
Приготування: чай з чорницею залити окропом та залишити на 5-10 хвилин. Після цього зачекати ще кілька хвилин та додати меду.
Чай з малиною та корицею
Потрібно: столова ложка малини (свіжої або замороженої), будь-який чай, дрібка кориці, мед.
Приготування: окропом залити чай, малину та корицю. Залишити на 10 хв, а тоді додати меду.
Індійський чай з прянощами
Приготувати чай з 750 мл води і 6 чайних ложок чорного чаю, настояти 4-5 хвилин. Потім злити і додати в нього на кінчику ножа кардамон, чверть чайної ложки меленого анісу, чверть палички кориці.
Малиновий чай з молоком
Такий чай заспокоїть і налаштує на продуктивну роботу впродовж дня. Залийте ягоди малини окропом 1/1, через п’ять хвилин додайте ще одну частину молока або вершків. Якщо вам складно поснідати або ви хочете додати до сніданку не багато калорій, — такий напій буде хорошим доповненням.
Валентина МАРЕНЧУК.
Осіння погода “надихає” на ідею заварювати запашний чай та готуватися до зими. Якщо вам обридли варіанти улюбленого напою, які є в магазинах, то це легко виправити. До будь-якого із запропонованих рецептів ви можете додати власні інгредієнти. Смакуйте!
Чай з корицею та яблуком
Потрібно: паличка кориці, кілька скибок яблука та будь-яких гарячий чай.
Приготування: у готовий чай (підійде і зелений, і чорний) додати яблуко та корицю та залишити на 5 хвилин.
Чай з обліпихою та м’ятою
Потрібно: трішки обліпихи, кілька листочків м'яти, будь-який чай.
Приготування: обліпиху та м'яту разом з чаєм залити водою 90-95 градусів. Зачекати 10 хвилин та насолоджуватися незвичайним смаком.
Чай з чорницею та медом
Потрібно: столова ложка чорниці, будь-який чай, мед.
Приготування: чай з чорницею залити окропом та залишити на 5-10 хвилин. Після цього зачекати ще кілька хвилин та додати меду.
Чай з малиною та корицею
Потрібно: столова ложка малини (свіжої або замороженої), будь-який чай, дрібка кориці, мед.
Приготування: окропом залити чай, малину та корицю. Залишити на 10 хв, а тоді додати меду.
Індійський чай з прянощами
Приготувати чай з 750 мл води і 6 чайних ложок чорного чаю, настояти 4-5 хвилин. Потім злити і додати в нього на кінчику ножа кардамон, чверть чайної ложки меленого анісу, чверть палички кориці.
Малиновий чай з молоком
Такий чай заспокоїть і налаштує на продуктивну роботу впродовж дня. Залийте ягоди малини окропом 1/1, через п’ять хвилин додайте ще одну частину молока або вершків. Якщо вам складно поснідати або ви хочете додати до сніданку не багато калорій, — такий напій буде хорошим доповненням.
Валентина МАРЕНЧУК.
Залишити коментар