Рецепти до посту
Котлети «бабусині»
Інгредієнти: рис – 100 г; картопля – 150 г; капуста білокачанна – 300 г; цибуля – 100 г; морква – 150 г; пшеничне борошно – 70 г; соняшникова олія – 3 ст. л.
Спосіб приготування:
Відваріть до готовності рис. Очистіть картоплю, моркву і цибулю. Капусту промийте.
Пропустіть картоплю, моркву, цибулю і капусту через м’ясорубку. Додайте до цих інгредієнтів відварений рис, борошно, сіль і перець за смаком. Перемішайте.
Змочивши руки водою, формуйте котлетки. Обсмажуйте на рослинній олії з обох боків до золотистої скоринки або ж запечіть в духовці.
Капустяні «деруни»
Інгредієнти: квашена капуста – 200 г; 2 середні цибулини; рослинна олія – 50 мл; цукор – 1 ч. л.; сік з квашеної капусти – 50 мл; борошно – 100 г;
Спосіб приготування:
Цибулю очищаємо, ріжемо пів кільцями і обсмажуємо на середньому вогні з додаванням цукру.
Квашену капусту поріжте трішки ножем. Додайте до неї цибулю з рослинною олією, в якій вона смажилася. Вимішайте, додайте борошно та розсіл із капусти. За потреби – досоліть. Обсмажуйте до рум’яної скоринки. Аби позбутись зайвого жиру, викладайте спочатку на перовий рушничок.
Вл. інф.
Котлети «бабусині»
Інгредієнти: рис – 100 г; картопля – 150 г; капуста білокачанна – 300 г; цибуля – 100 г; морква – 150 г; пшеничне борошно – 70 г; соняшникова олія – 3 ст. л.
Спосіб приготування:
Відваріть до готовності рис. Очистіть картоплю, моркву і цибулю. Капусту промийте.
Пропустіть картоплю, моркву, цибулю і капусту через м’ясорубку. Додайте до цих інгредієнтів відварений рис, борошно, сіль і перець за смаком. Перемішайте.
Змочивши руки водою, формуйте котлетки. Обсмажуйте на рослинній олії з обох боків до золотистої скоринки або ж запечіть в духовці.
Капустяні «деруни»
Інгредієнти: квашена капуста – 200 г; 2 середні цибулини; рослинна олія – 50 мл; цукор – 1 ч. л.; сік з квашеної капусти – 50 мл; борошно – 100 г;
Спосіб приготування:
Цибулю очищаємо, ріжемо пів кільцями і обсмажуємо на середньому вогні з додаванням цукру.
Квашену капусту поріжте трішки ножем. Додайте до неї цибулю з рослинною олією, в якій вона смажилася. Вимішайте, додайте борошно та розсіл із капусти. За потреби – досоліть. Обсмажуйте до рум’яної скоринки. Аби позбутись зайвого жиру, викладайте спочатку на перовий рушничок.
Вл. інф.
Залишити коментар