Раді вітати Вас!
  • Головна
  • Контакти
  • Реклама
Весь архів випусків
  • Головна
  • Категорії
    • Повідомлення в номер
    • Місцева влада
    • Репортаж
    • Політика
    • Погода
    • Редакційна пошта
    • Духовність
    • Закон і ми
    • Благодійність
    • Пам’ять
    • Спорт, природа і здоров’я
    • Всяка всячина
    • Реклама і оголошення
    • З неопублікованого
  • Галерея
  • Про нас
  • Відгуки читачів
  • Передплата
  • Контакти
  • Четвер, 19 червня 2025 року №26 (12982)

Повідомлення в номер / Рецепти до посту

16.03.2023

котлетиРецепти до посту

Котлети «бабусині»
Інгредієнти: рис – 100 г; картопля – 150 г; капуста білокачанна – 300 г;  цибуля – 100 г;  морква – 150 г; пшеничне борошно – 70 г; соняшникова олія – 3 ст. л.
Спосіб приготування:
Відваріть до готовності рис. Очистіть картоплю, моркву і цибулю. Капусту промийте.
Пропустіть картоплю, моркву, цибулю і капусту через м’ясорубку. Додайте до цих інгредієнтів відварений рис, борошно, сіль і перець за смаком. Перемішайте. 
Змочивши руки водою, формуйте котлетки. Обсмажуйте на рослинній олії з обох боків до золотистої скоринки  або ж запечіть в духовці.
Капустяні «деруни»
Інгредієнти:   квашена капуста – 200 г;   2 середні цибулини;  рослинна олія – 50 мл;   цукор – 1 ч. л.;  сік з квашеної капусти – 50 мл;  борошно – 100 г;  
Спосіб приготування:
Цибулю очищаємо, ріжемо пів кільцями і обсмажуємо на середньому вогні з додаванням цукру.
Квашену капусту поріжте трішки ножем. Додайте до неї цибулю з рослинною олією, в якій вона смажилася. Вимішайте, додайте борошно та розсіл із капусти. За потреби – досоліть. Обсмажуйте до рум’яної скоринки. Аби позбутись зайвого жиру,   викладайте спочатку на перовий рушничок. 
Вл. інф.
Котлети «бабусині»
Інгредієнти: рис – 100 г; картопля – 150 г; капуста білокачанна – 300 г;  цибуля – 100 г;  морква – 150 г; пшеничне борошно – 70 г; соняшникова олія – 3 ст. л.
Спосіб приготування:
Відваріть до готовності рис. Очистіть картоплю, моркву і цибулю. Капусту промийте.
Пропустіть картоплю, моркву, цибулю і капусту через м’ясорубку. Додайте до цих інгредієнтів відварений рис, борошно, сіль і перець за смаком. Перемішайте. 
Змочивши руки водою, формуйте котлетки. Обсмажуйте на рослинній олії з обох боків до золотистої скоринки  або ж запечіть в духовці.
Капустяні «деруни»
Інгредієнти:   квашена капуста – 200 г;   2 середні цибулини;  рослинна олія – 50 мл;   цукор – 1 ч. л.;  сік з квашеної капусти – 50 мл;  борошно – 100 г;  
Спосіб приготування:
Цибулю очищаємо, ріжемо пів кільцями і обсмажуємо на середньому вогні з додаванням цукру.
Квашену капусту поріжте трішки ножем. Додайте до неї цибулю з рослинною олією, в якій вона смажилася. Вимішайте, додайте борошно та розсіл із капусти. За потреби – досоліть. Обсмажуйте до рум’яної скоринки. Аби позбутись зайвого жиру,   викладайте спочатку на перовий рушничок. 
Вл. інф.

Залишити коментар

Ваш коментар з’явиться після перевірки модератором

ВІСТІ КОВЕЛЬЩИНИ

  • Редактор
    Вельма Микола Григорович
  • Перший заступник редактора
    Ляшук Світлана Олександрівна
  • Головний бухгалтер
    Шостацька Ірина Іванівна

Громадсько-політична газета "Вісті Ковельщини" 2012-2025