Салати
Весняний
Інгредієнти:
n 1 огірок;
n 5 редисок;
n маленьке хрустке яблуко;
n кріп (за смаком).
Для заправки:
n 2 столові ложки йогурту;
n 1 чайна ложка гірчиці в зернах;
n 1 чайна ложка меду;
n сіль, перець.
Приготування:
Яблуко нарізаємо кружечками і видаляємо серцевину. Додаємо в підготовлену заправку. Редис і огірок теж нарізаємо кружечками. Все з'єднуємо. Доповнюємо кропом.
“Джаз”
Інгредієнти:
n 0,6 кг огірків почистити, порізати кубиками;
n 1/3 пучка зеленої цибулі дрібно порізати;
n 2 гілки кропу дрібно порізати;
n 50 грам сиру Фета;
n 40 грамів волоських горіхів.
Для заправки:
30 мл оливкової олії; 1,5 ст. л. кунжутної пасти тахіні; 1 ст. л. води; 2 ст. л. лимонного соку; 1/2 ч. л. меду; сіль.
У духовку, розігріту до 1800С викласти горіхи в один шар і підрум'янити, перекласти на чистий рушник й добре потерти.
Усе для заправки вимішати до однорідності й додати до огірків, вимішати. Посипати зеленню, зверху викласти шматочки сиру Фета (подрібнюючи пальцями), посипати горіхами.
Ситний
Інгредієнти:
n відварене куряче філе - 300 г;
n кисло-солодке яблуко - 1 шт.;
n пекінська капуста - 200 г;
n помідори - 2 шт.;
n болгарський перець - 1 шт.;
n кукурудза - 1 банка;
n зелена цибуля;
n майонез - 3 ст. л.; сіль і перець за смаком.
Приготування:
Відваріть м'ясо в підсоленій воді. Його та всі інші інгредієнти поріжте на невеликі кубики. Яблуко ріжте останнім, щоб воно не потемніло.
Нашинкуйте капусту, і дрібно поріжте зелень.
Злийте з кукурудзи рідину і змішайте її з іншими складовими, а також сіллю, перцем і майонезом. Перед подачею додайте зелень.
Легкий та швидкий
Інгредієнти:
n 300 г вареного курячого філе;
n 250 г солоних огірків;
n 1 цибулина;
n 2 ст. л. діжонської гірчиці;
n 1 ст. оливкової олії;
n сіль, перець.
Приготування: Наріжте філе, солоні огірки невеличкими смужками, цибулю півкільцями. Вимішайте, додавши діжонську гірчицю, олію, сіль та мелений перець.
Оригінальний
Інгредієнти:
n 200 г солоних огірків;
n 3 варені яйця;
n 300 г вареного яловичого язика;
n 4 ст. л. майонезу, мелений чорний перець, сіль.
Приготу-вання: Подрібніть огірки, яйця та язик. Заправте соусом, посоліть і поперчіть.
Весняний
Інгредієнти:
- 1 огірок;
- 5 редисок;
- маленьке хрустке яблуко;
- кріп (за смаком).
Для заправки:
- 2 столові ложки йогурту;
- 1 чайна ложка гірчиці в зернах;
- 1 чайна ложка меду;
- сіль, перець.
Приготування:
Яблуко нарізаємо кружечками і видаляємо серцевину. Додаємо в підготовлену заправку. Редис і огірок теж нарізаємо кружечками. Все з'єднуємо. Доповнюємо кропом.
“Джаз”
Інгредієнти:
- 0,6 кг огірків почистити, порізати кубиками;
- 1/3 пучка зеленої цибулі дрібно порізати;
- 2 гілки кропу дрібно порізати;
- 50 грам сиру Фета;
- 40 грамів волоських горіхів.
Для заправки:
30 мл оливкової олії; 1,5 ст. л. кунжутної пасти тахіні; 1 ст. л. води; 2 ст. л. лимонного соку; 1/2 ч. л. меду; сіль.
У духовку, розігріту до 1800С викласти горіхи в один шар і підрум'янити, перекласти на чистий рушник й добре потерти.
Усе для заправки вимішати до однорідності й додати до огірків, вимішати. Посипати зеленню, зверху викласти шматочки сиру Фета (подрібнюючи пальцями), посипати горіхами.
Ситний
Інгредієнти:
- відварене куряче філе - 300 г;
- кисло-солодке яблуко - 1 шт.;
- пекінська капуста - 200 г;
- помідори - 2 шт.;
- болгарський перець - 1 шт.;
- кукурудза - 1 банка;
- зелена цибуля;
- майонез - 3 ст. л.; сіль і перець за смаком.
Приготування:
Відваріть м'ясо в підсоленій воді. Його та всі інші інгредієнти поріжте на невеликі кубики. Яблуко ріжте останнім, щоб воно не потемніло.
Нашинкуйте капусту, і дрібно поріжте зелень.
Злийте з кукурудзи рідину і змішайте її з іншими складовими, а також сіллю, перцем і майонезом. Перед подачею додайте зелень.
Легкий та швидкий
Інгредієнти:
- 300 г вареного курячого філе;
- 250 г солоних огірків;
- 1 цибулина;
- 2 ст. л. діжонської гірчиці;
- 1 ст. оливкової олії;
- сіль, перець.
Приготування: Наріжте філе, солоні огірки невеличкими смужками, цибулю півкільцями. Вимішайте, додавши діжонську гірчицю, олію, сіль та мелений перець.
Оригінальний
Інгредієнти:
- 200 г солоних огірків;
- 3 варені яйця;
- 300 г вареного яловичого язика;
- 4 ст. л. майонезу, мелений чорний перець, сіль.
Приготу-вання: Подрібніть огірки, яйця та язик. Заправте соусом, посоліть і поперчіть.
Залишити коментар