Салат з огірків
4 кг. огірків (порізати);
0,5 кг. моркви (натерти на крупну тертку);
0,5 кг. цибулі (порізати півкільцями);
200 гр. олії;
150-200 гр. оцту;
100 гр. солі;
150-200 гр. цукру;
1 головка середня часнику (пропустити через часникодавку).
Перець чорний, мелений за смаком.
Все порізати, перемішати, залишити, щоб постояло 15-20 хв.
Розкладати в сухі банки, стерилізувати 1 л.– 20-25 хв.; 0,5 л.– 15 хв.
Ікра кабачкова
4 кг. кабачків (перекрутити на м'ясорубку);
400 гр. цибулі (дрібно порізати, піджарити на олії до рожевого кольору);
1 маленька пачка майонезу.
Варити 1,5 год. Додати: перець чорний – 1 чай. лож., сіль – 1 стол. лож., цукор – 1 стол. лож. (хто любить більш солодке, то 2 стол. лож.), томатну пасту "33 помідора" (480 гр.). Ретельно перемішати, варити ще 40 хв.
Закривати в стерильні, сухі банки гарячим.
Рулет з кабачка
2 кабачки середніх (потерти на крупну тертку);
3 яйця;
1,5 стакана борошна;
1 столова ложка розпушувача;
Сіль, перець, цибуля;
Застелити бляху пергаментом, змазати олією, посипати сухарями, влити масу.
Пекти 50 хвилин.
Як схолоне, змазати піджаркою з грибів або сумішшю тертого плавленого сиру, яєць, часнику, майонезу.
Скрутити і в холодильник на 2-3 години.
Подавати до столу охолодженим.
Смачного!
Салат з огірків
4 кг. огірків (порізати);
0,5 кг. моркви (натерти на крупну тертку);
0,5 кг. цибулі (порізати півкільцями);
200 гр. олії;
150-200 гр. оцту;
100 гр. солі;
150-200 гр. цукру;
1 головка середня часнику (пропустити через часникодавку).
Перець чорний, мелений за смаком.
Все порізати, перемішати, залишити, щоб постояло 15-20 хв.
Розкладати в сухі банки, стерилізувати 1 л.– 20-25 хв.; 0,5 л.– 15 хв.
Ікра кабачкова
4 кг. кабачків (перекрутити на м'ясорубку);
400 гр. цибулі (дрібно порізати, піджарити на олії до рожевого кольору);
1 маленька пачка майонезу.
Варити 1,5 год. Додати: перець чорний – 1 чай. лож., сіль – 1 стол. лож., цукор – 1 стол. лож. (хто любить більш солодке, то 2 стол. лож.), томатну пасту "33 помідора" (480 гр.). Ретельно перемішати, варити ще 40 хв.
Закривати в стерильні, сухі банки гарячим.
Рулет з кабачка
2 кабачки середніх (потерти на крупну тертку);
3 яйця;
1,5 стакана борошна;
1 столова ложка розпушувача;
Сіль, перець, цибуля;
Застелити бляху пергаментом, змазати олією, посипати сухарями, влити масу.
Пекти 50 хвилин.
Як схолоне, змазати піджаркою з грибів або сумішшю тертого плавленого сиру, яєць, часнику, майонезу.
Скрутити і в холодильник на 2-3 години.
Подавати до столу охолодженим.
Смачного!
Залишити коментар