Раді вітати Вас!
  • Головна
  • Контакти
  • Реклама
Весь архів випусків
  • Головна
  • Категорії
    • Повідомлення в номер
    • Місцева влада
    • Репортаж
    • Політика
    • Погода
    • Редакційна пошта
    • Духовність
    • Закон і ми
    • Благодійність
    • Пам’ять
    • Спорт, природа і здоров’я
    • Всяка всячина
    • Реклама і оголошення
    • З неопублікованого
  • Галерея
  • Про нас
  • Відгуки читачів
  • Передплата
  • Контакти
  • Четвер, 26 червня 2025 року №27 (12983)

Повідомлення в номер / Рецепти на всі смаки

03.08.2017
Салат з огірків
4 кг. огірків (порізати);
0,5 кг. моркви (натерти на крупну тертку);
0,5 кг. цибулі (порізати півкільцями);
200 гр. олії;
150-200 гр. оцту;
100 гр. солі;
150-200 гр. цукру;
1 головка середня часнику (пропустити через часникодавку).
Перець чорний, мелений за смаком.
Все порізати, перемішати, залишити, щоб постояло 15-20 хв.
Розкладати в сухі банки, стерилізувати 1 л.– 20-25 хв.; 0,5 л.– 15 хв. 
Ікра кабачкова
4 кг. кабачків (перекрутити на м'ясорубку);
400 гр. цибулі (дрібно порізати, піджарити на олії до рожевого кольору);
1 маленька пачка майонезу.
Варити 1,5 год. Додати: перець чорний – 1 чай. лож., сіль – 1 стол. лож., цукор – 1 стол. лож. (хто любить більш солодке, то 2 стол. лож.), томатну пасту "33 помідора" (480 гр.). Ретельно перемішати, варити ще 40 хв. 
Закривати в стерильні, сухі банки гарячим.
Рулет з кабачка
2 кабачки середніх (потерти на крупну тертку);
3 яйця;
1,5 стакана борошна;
1 столова ложка розпушувача;
Сіль, перець, цибуля;
Застелити бляху пергаментом, змазати олією, посипати сухарями, влити масу.
Пекти 50 хвилин. 
Як схолоне, змазати піджаркою з грибів або сумішшю   тертого плавленого сиру, яєць, часнику, майонезу.
Скрутити і в холодильник на 2-3 години.
Подавати до столу охолодженим.
Смачного!

салатСалат з огірків

4 кг. огірків (порізати);
0,5 кг. моркви (натерти на крупну тертку);
0,5 кг. цибулі (порізати півкільцями);
200 гр. олії;
150-200 гр. оцту;
100 гр. солі;
150-200 гр. цукру;
1 головка середня часнику (пропустити через часникодавку).
Перець чорний, мелений за смаком.
Все порізати, перемішати, залишити, щоб постояло 15-20 хв.
Розкладати в сухі банки, стерилізувати 1 л.– 20-25 хв.; 0,5 л.– 15 хв. 

Ікра кабачкова

4 кг. кабачків (перекрутити на м'ясорубку);
400 гр. цибулі (дрібно порізати, піджарити на олії до рожевого кольору);
1 маленька пачка майонезу.
Варити 1,5 год. Додати: перець чорний – 1 чай. лож., сіль – 1 стол. лож., цукор – 1 стол. лож. (хто любить більш солодке, то 2 стол. лож.), томатну пасту "33 помідора" (480 гр.). Ретельно перемішати, варити ще 40 хв. 
Закривати в стерильні, сухі банки гарячим.

рулетРулет з кабачка

2 кабачки середніх (потерти на крупну тертку);
3 яйця;
1,5 стакана борошна;
1 столова ложка розпушувача;
Сіль, перець, цибуля;
Застелити бляху пергаментом, змазати олією, посипати сухарями, влити масу.
Пекти 50 хвилин. 
Як схолоне, змазати піджаркою з грибів або сумішшю   тертого плавленого сиру, яєць, часнику, майонезу.
Скрутити і в холодильник на 2-3 години.
Подавати до столу охолодженим.
Смачного!

Залишити коментар

Ваш коментар з’явиться після перевірки модератором

ВІСТІ КОВЕЛЬЩИНИ

  • Редактор
    Вельма Микола Григорович
  • Перший заступник редактора
    Ляшук Світлана Олександрівна
  • Головний бухгалтер
    Шостацька Ірина Іванівна

Громадсько-політична газета "Вісті Ковельщини" 2012-2025