У чому зустрічати Новий 2018 рік?
Незважаючи на те, що до Новорічних свят ще є час, жінки вже починають замислюватися, в якому вбранні провести найяскравішу ніч в році? Які кольори слід використовувати для складання новорічного образу і чому?
Як стверджують астрологи, рік Жовтого Земляного Собаки необхідно зустрічати в одязі певного кольору, а саме: жовтого, пісочного, оливкового, золотистого, коричневого і кавового. Нейтральні кольори – білий, кремовий, молочний теж підходять. Важливо, щоб колір одягу, який ви обрали для новорічної ночі, був не дуже яскравим, а скоріше м’яким, приглушеним, пастельним.
Собаки – дуже вірні, доброзичливі і благородні тварини, тому не терплять нещирість і вульгарність. Залиште на наступний рік сукні з глибокими декольте, високими розрізами і прозорими тканинами – такого Собака не стерпить. “Господиня” року любить красиві речі, але вони повинні бути витонченими і вишуканими. Прикраси до вбрання також слід обирати скромні.
Помпезності та відвертої химерності Собака не сприймає. Зупиніть свій вибір на витончених ювелірних виробах, які будуть гармонійно підібрані до загального наряду.
Оскільки “господиня” 2018 року – Собака, то, очевидно, їй сподобається декор з хутра на вашому вбранні – наприклад, манжети, комір або поділ одягу. Цікавими елементами стануть муфти, накидки і шалі.
За матеріалами інтернет-сайтів.
Незважаючи на те, що до Новорічних свят ще є час, жінки вже починають замислюватися, в якому вбранні провести найяскравішу ніч в році? Які кольори слід використовувати для складання новорічного образу і чому?
Як стверджують астрологи, рік Жовтого Земляного Собаки необхідно зустрічати в одязі певного кольору, а саме: жовтого, пісочного, оливкового, золотистого, коричневого і кавового. Нейтральні кольори – білий, кремовий, молочний теж підходять. Важливо, щоб колір одягу, який ви обрали для новорічної ночі, був не дуже яскравим, а скоріше м’яким, приглушеним, пастельним.
Собаки – дуже вірні, доброзичливі і благородні тварини, тому не терплять нещирість і вульгарність. Залиште на наступний рік сукні з глибокими декольте, високими розрізами і прозорими тканинами – такого Собака не стерпить. “Господиня” року любить красиві речі, але вони повинні бути витонченими і вишуканими. Прикраси до вбрання також слід обирати скромні.
Помпезності та відвертої химерності Собака не сприймає. Зупиніть свій вибір на витончених ювелірних виробах, які будуть гармонійно підібрані до загального наряду.
Оскільки “господиня” 2018 року – Собака, то, очевидно, їй сподобається декор з хутра на вашому вбранні – наприклад, манжети, комір або поділ одягу. Цікавими елементами стануть муфти, накидки і шалі.
За матеріалами інтернет-сайтів.
Як задобрити рудого?
Собака – найголовніший і відданий товариш. Тому, зустрічаючи Новий 2018 рік, важливо гарненько її пригостити і задобрити, щоб будинок був під надійною охороною і захистом всі 12 місяців. Земна тварина невибаглива в їжі і не ставить обмежень для тих, хто готується до свята.
Головною стравою столу обов’язково стане м’ясо свинини, телятини, баранини, м’ясо птиці – з даних видів можна приготувати основні частування, які припадуть до смаку жовтій земляній Собаці, що відповідає за 2018 рік.
М’ясні страви краще запекти або зварити, оскільки смажене м’ясо складніше перетравлюється, що може затьмарити свято і знизити активність гостей. Вибір страв досить широкий – відбивні, холодець, паштети, стейки на грилі і все, що дозволить фантазія.
Крім м’ясних страв, увага приділяється рибі, морепродуктам, грибам. Це допоможе урізноманітнити меню на новий рік 2018 і догодити символу, який любить свободу вибору.
Колір наступаючого року – жовтий.
Бажано звернути увагу і на цей факт, додавши в меню страви з інгредієнтами коричневого і жовтого кольорів і їх відтінків – картоплю, перець, гарбуз, кукурудзу, ананас, інші овочі та фрукти на смак господині.
Гарячі м’ясні страви стануть прикрасою будь-якого святкового меню. Додавши до м’яса ароматні спеції, добавки, а також підібравши гарнір, можна створити кулінарний шедевр, який точно припаде до смаку земляній Собаці, для якої нюх – важливе почуття пізнання світу.
Звернути увагу слід на нові і цікаві рецепти, що не підходять для приготування кожного дня. У меню на новий 2018 рік Собаки включити потрібно те, що допоможе здивувати гостей і прикрасити стіл.
Кролик в томатному соусі
м’ясо кролика – 1,5 кг; консервовані томати – 1 банка; біле вино – 200 мл; цибуля – 2 шт.; часник – 3 зубчики; сіль, перець – за смаком; орегано, свіжий базилік; оливкова олія; борошно.
Порізати м’ясо на порційні шматочки, добавити перець і сіль за смаком, обваляти шматочки в борошні. Обсмажити на пательні з ріпчастою цибулею до золотистого кольору. Перекласти в посуд для варіння, добавити вино, томати, спеції.
Накрити кришкою, тушкувати до готовності близько 2 годин. При необхідності долити води, для отримання необхідної кількості – соусу.
Готову страву посипати нарізаним базиліком і залишити під кришкою на кілька хвилин. Для більш пікантного смаку можна також добавити в кінці приготування кілька часточок апельсина. Цитрус додасть страві додаткову оригінальність і неповторний аромат.
Свинина з ананасом
Щоб приготувати дану страву знадобляться наступні продукти:
свинина – від 500 г; ананаси – 1 банка; сир твердий – 200 г; сіль і перець; пряні трави; олія соняшникова.
Нарізати м’ясо шматочками, посолити і поперчити, добавити прянощі. Сир натерти на крупній тертці. Змастити деко олією, викласти м’ясо, потім кружечки ананаса.
Запікати в духовці при 180 градусах близько 40-50 хвилин. Перевірити готовність шпажкою. Посипати готову страву тертим сиром. На гарнір до м’яса можна подати картоплю, гречку, кольорову капусту.
Пікантний запечений окіст
Потрібні такі інгредієнти:
свинячий карбонат – від 1 кг; рослинне масло – 30 мл; майонез; дижонська солодка гірчиця; розмарин, мелений імбир, суміш пряних трав; часник – 2 зубчики.
Шматок свинини промити і просушити. Якщо є шкірка, нарізати її ромбами. Посипати м’ясо приправами, натерти часником і майонезом. Залишити для маринування на 1 годину. Після цього помістити в форму для запікання разом з невеликою кількістю води.
Запікати 1 годину, поливаючи соком, що виділяється в процесі приготування. Перевірити готовність м’яса, проткнувши зубочисткою – на ній не повинно залишитися червоного соку. Готове м’ясо нарізати скибками і подати до столу.
Як гарнір підійде відварна картопля, а брусничне варення відмінно замінить будь-який соус.
Гарячі булочки з ніжною начинкою
Знадобляться:
пшеничне борошно – 1 ст. л; гриби – 500 г; твердий сир – 300 г; сметана – 300 г; цибуля – 2 шт.; булочки для гамбургерів – 8 шт.
Нарізати і обсмажити гриби з цибулею, добавити сметану і борошно, постійно помішуючи. Довести до густого стану. Зрізати з булочок верхню частину, витягнути м’якуш і заповнити порожнечу грибною масою.
Посипати тертим сиром і вкрити хлібною шапочкою. Булочки викласти на деко, випікати в духовці при температурі 200 градусів не більше 5-7 хвилин.
Рулет з омлету з ковбасками
Знадобляться:
яйця – 4 шт.; помідор – 2 шт.; сметана – 30 мл; борошно – 2 ст. л; майонез – 2 ст. л; мисливські ковбаски – 4 шт.; сир твердий – 200 г; сіль; спеції; зелень.
Збити яйця, посолити і поперчити. Добавити борошно й сметану. Перемішати до однорідної маси. На деко викласти пергаментний папір, змастити олією, зверху викласти яєчну масу. Розрівняти ложкою по поверхні. Випікати при температурі 180 градусів 5-10 хвилин.
Нарізати смужками ковбаски, кубиками помідори, сир натерти на тертці. Зелень дрібно порубати. Омлет остудити, змастити майонезом. Викласти на край омлету начинку, акуратно почати згортати в трубочку. Після цього ще раз запекти не довше 5 хвилин. Подати закуску порційно, посипавши зеленню.
Закуска «Ялинки»
Без закусок жоден святковий стіл не обходиться. Завжди першими подаються салати і дана категорія страв, які повинні розігріти апетит, а не придушити його.
Цей рецепт дуже простий і готується за наступними інгредієнтами: лаваш; перець болгарський – 2 штуки; сир – 200 грамів; салат – кілька листочків; маслини; пармезан 70 грамів.
На попередньо розтягнуту харчову плівку викладають листя салату. Наступний шар – лаваш. Розрізаємо отриманий листковий торт на чотири рівні частини.
Базилік і маслини потрібно дрібно порубати. Болгарський перець потрібно порізати невеликими кубиками. Сир пармезан тремо на тертці, змішуємо з базиліком, маслинами, перцем, сиром і все це перемішуємо.
Суміш потрібно рівним шаром розподілити.
Формуємо невеликі рулетики, які будуть виглядати дуже апетитно. Ставимо їх на кілька годин в холодильник, щоб вони просочилися.
Рулетики можна порізати зручним вам способом і подати до святкового столу у вигляді канапе. Також можна зробити зі шматочків – форми ялинок.
Смачного!
Підготувала Оксана МОРОЗ.
Залишити коментар