Раді вітати Вас!
  • Головна
  • Контакти
  • Реклама
Весь архів випусків
  • Головна
  • Категорії
    • Повідомлення в номер
    • Місцева влада
    • Репортаж
    • Політика
    • Погода
    • Редакційна пошта
    • Духовність
    • Закон і ми
    • Благодійність
    • Пам’ять
    • Спорт, природа і здоров’я
    • Всяка всячина
    • Реклама і оголошення
    • З неопублікованого
  • Галерея
  • Про нас
  • Відгуки читачів
  • Передплата
  • Контакти
  • Четвер, 3 липня 2025 року № 28 (12984)

Благодійність / Пляцок “Нюта”

03.07.2014

пляцок Пляцок “Нюта”

Інгредієнти:
Коржі: 3 яйця, 3 ст. лож. сметани, 1 стакан цукру, 1 стакан борошна (можна трохи більше)
Крем:
1 стакан цукру, 2 стакани молока, 4 ст. лож. муки, 200 гр масла, лимонний сік або кислота, желе 2 пачки, фрукти за бажанням
Глазур:
3 ст. лож. сметани, 3-4 ст. лож. какао, 3-4 ст. лож цукру.
Приготування коржів: яйця збити з цукром, додати сметану і борошно. Тісто лите, але густувате.
Крем: борошно  перемішати з цукром, влити молоко і поставити варити на легенький вогонь до загустіння, постійно помішуючи. Охолодити.
М’яке масло збивати міксером і по- трохи додавати зварений крем. В кінці додати лимонний сік або лимонну кислоту за смаком.
Желе приготувати за рецептом на пачечці, тільки в меншій кількості води (не 400 мл, а 300 на одну пачку), додати фрукти і поставити для застигання.
Глазур: сметану, цукор, какао змішуємо і ставимо на легенький вогонь десь хвилин на 8-10, постійно помішуючи/

 

Тушковані баклажанибаклажани

Інгредієнти:
2 головки цибулі, 2 помідори, 2 болгарських перці,  2 моркви, пучок зелені.
Спосіб приготування тушкованих баклажанів.
Овочі всі добре промиваємо. Цибулю чистимо і нарізаємо соломкою. Обсмажуємо її на олії до золотистої скоринки. Моркву нарізаємо соломкою і додаємо до цибулі.
Баклажани нарізаємо кубиками, можна соломкою і так само додаємо в сковороду смажитися. Болгарський перець чистимо від насіння і нарізаємо соломкою. Потім додаємо до овочів смажитися. Помідори нарізаємо кубиками і потім додаємо на сковороду і солимо. Кожні дві хвилини помішувати овочі.
Як тільки овочі обсмажаться, то додаємо дрібно порізану зелень. Тушкуємо ще 10 хвилин, і можна подавати до столу. Тушковані баклажани готові.

 

Залишити коментар

Ваш коментар з’явиться після перевірки модератором

ВІСТІ КОВЕЛЬЩИНИ

  • Редактор
    Вельма Микола Григорович
  • Перший заступник редактора
    Ляшук Світлана Олександрівна
  • Головний бухгалтер
    Шостацька Ірина Іванівна

Громадсько-політична газета "Вісті Ковельщини" 2012-2025