Цей пиріг смачніший в гарячому вигляді, але можна його їсти і холодним. Він — апетитний, з рум'яною скоринкою!
Інгредієнти:
Приготування:
З борошна, теплої води і дріжджів замісити пісне тісто з додаванням солі і цукру. Дати йому піднятися два рази. Після другого разу розкачати його на кілька тонких коржів. Нарізати цибулю і обсмажити до золотистого кольору на рослинній олії. Далі на дно форми, змащеної рослинним маслом, покласти тонкий коржик з тіста, його засипати обсмаженою цибулею, потім — знову корж, на нього — цибулю. Так зробити кілька шарів. Верхній шар повинен бути з тіста. З'єднати красиво краї коржів. Цибульник випікати в добре розігрітій духовці. Діставши готовий пиріг, змастити його олією, накрити тканиною і дати постояти кілька хвилин.
Підготувала Надія МАКАРЧУК.
Залишити коментар