Раді вітати Вас!
  • Головна
  • Контакти
  • Реклама
Весь архів випусків
  • Головна
  • Категорії
    • Повідомлення в номер
    • Місцева влада
    • Репортаж
    • Політика
    • Погода
    • Редакційна пошта
    • Духовність
    • Закон і ми
    • Благодійність
    • Пам’ять
    • Спорт, природа і здоров’я
    • Всяка всячина
    • Реклама і оголошення
    • З неопублікованого
  • Галерея
  • Про нас
  • Відгуки читачів
  • Передплата
  • Контакти
  • Четвер, 3 липня 2025 року № 28 (12984)

Благодійність /

26.02.2015

index Пісний рецепт

ЦИБУЛЬНИК

Цей пиріг смачніший в гарячому вигляді, але можна його їсти і  холодним. Він —  апетитний, з рум'яною скоринкою!
Інгредієнти:

  • борошно - 400 г,
  • дріжджі - 30 г,
  • цукор - 1 чайна ложка,
  • цибуля-ріпка - 400 г,
  • рослинна олія - 1 столова ложка,
  • сіль - за смаком

Приготування:
З борошна, теплої води і дріжджів замісити пісне тісто з додаванням солі і цукру. Дати йому піднятися два рази. Після другого разу розкачати його на кілька тонких коржів. Нарізати цибулю і обсмажити до золотистого кольору на рослинній олії. Далі на дно форми, змащеної  рослинним  маслом, покласти тонкий коржик з тіста, його засипати обсмаженою цибулею, потім — знову корж, на нього — цибулю. Так зробити кілька шарів. Верхній шар повинен бути з тіста. З'єднати красиво краї коржів. Цибульник  випікати в добре розігрітій духовці. Діставши готовий пиріг, змастити його олією, накрити тканиною і дати  постояти кілька хвилин.
Підготувала Надія МАКАРЧУК.

Залишити коментар

Ваш коментар з’явиться після перевірки модератором

ВІСТІ КОВЕЛЬЩИНИ

  • Редактор
    Вельма Микола Григорович
  • Перший заступник редактора
    Ляшук Світлана Олександрівна
  • Головний бухгалтер
    Шостацька Ірина Іванівна

Громадсько-політична газета "Вісті Ковельщини" 2012-2025