У ринкових буднях чіткі і виважені орієнтири тримають члени колективу ПрАТ «Ковельські ковбаси». Наше підприємство спеціалізується на виготовленні ковбасних виробів, копченостей, м’ясних фабрикатів, заготівлі та переробці худоби, свиней.
У даний час ПрАТ виробляє щомісячно близько 50 тонн ковбасних виробів, а це майже 70 найменувань виготовленої продукції. Присутня вона не лише в торговельних закладах Ковеля, а й знаходить свого покупця у Волинському регіоні, сусідніх Львівській, Рівненській, Івано-Франківській, Житомирській областях, а також в столиці України – Києві.
Особливим попитом у споживачів користуються сирокопчені та сиров’ялені ковбаси. Вироби з ковельською маркою неодноразово нагороджувалися у різноманітних конкурсах і виставках, мають багато відзнак.
М’ясосировину для своєї продукції в більшості закуповуємо у волинських товаровиробників. Вона характеризується високими якісними показниками. Тож і вироби з неї смачні, виготовлені за традиційними українськими технологіями.
Зрозуміло, що наші вироби не завжди на рівних можуть конкурувати з продукцією деяких виробників-«аматорів» ковбасної справи, котрі реалізують вироби таких же найменувань, тільки дешевше від наших на кілька порядків. Через те продукція дорогого цінового сегменту, попри високі смакові якості, ще мало затребувана.
Багато зусиль докладають близько сотні працюючих на підприємстві, аби наші ковбаси, м’ясні делікатеси завжди мали свого споживача, знаходили щораз більший попит у покупців, зростали обсяги випуску продукції. Відповідально ставляться до виконання своїх нелегких обов’язків заступник з виробництва Раїса Полячук, майстри-технологи Тетяна Галян, Володимир Гудзь, працівники виробничих підрозділів Ніна Філіпчук, Лариса Моружко, Василь Ленартович та багато інших.
Усіх їх та інших їхніх колег вітаю з наступаючим професійним святом. Нехай щастить нашим невтомним людям! Сердечні поздоровлення – ветеранам виробництва, які перебувають на заслуженому відпочинку.
Володимир ГОЛОВАТИЙ, голова правління ПрАТ «Ковельські ковбаси».
НА ЗНІМКУ: в одному з цехів підприємства (фасувальниці м’ясопродуктів Сніжана ГЕЛЬВИЙЧУК, Ірина ПРИСТУПА і Ольга СТРИЖЕВСЬКА).
Фото Мирослава ДАНИЛЮКА.
Залишити коментар