Паска – один з головних атрибутів свята Христового Воскресіння. Вже не один десяток літ випікають Великодній хліб жителям нашого міста кондитери Катерина СУПРУНЮК, Ольга ШУМАКОВИЧ та Наталія ПОМАГАЙБО, яких ви бачите на знімку, з приватного підприємства "Ласощі" (керівник Олена Місюра). Їх святкові вироби користуються великим попитом у споживачів, не залежуються на прилавках.
Зайняті в цеху майстри щороку старанно готуються до виготовлення пасок, добирають найкращі продукти. Тісто любить їхні руки. Тож і паски виходять на славу – запашні, м'які, легкі.
Бажаючі можуть придбати святкову здобу в кафе "Ласощі" по вул. Незалежності, 43-а, також у кіосках цього підприємства на центральному та привокзальному ринках і біля центрального універмагу.
Гнат ОЛЬХОВИЧ.
Фото Мирослава ДАНИЛЮКА.
Залишити коментар