Раді вітати Вас!
  • Головна
  • Контакти
  • Реклама
Весь архів випусків
  • Головна
  • Категорії
    • Повідомлення в номер
    • Місцева влада
    • Репортаж
    • Політика
    • Погода
    • Редакційна пошта
    • Духовність
    • Закон і ми
    • Благодійність
    • Пам’ять
    • Спорт, природа і здоров’я
    • Всяка всячина
    • Реклама і оголошення
    • З неопублікованого
  • Галерея
  • Про нас
  • Відгуки читачів
  • Передплата
  • Контакти
  • Четвер, 26 червня 2025 року №27 (12983)

Повідомлення в номер / Закусочний пиріг з лаваша зі смаженими грибами і сиром

29.01.2015

ЛавашЗакусочний пиріг з лаваша зі смаженими грибами і сиром

Інгредієнти:
Лаваш – 2 шт;
Шампіньйони свіжі – 500 г;
Цибуля – 1 шт;
Морквина – 1 шт;
Сир твердий – 100 г;
Сіль, перець, майонез, олія.
Приготування закусочного пирога 
Помити, порізати гриби та цибулю, а моркву натерти на тертці. 
Обсмажити в олії гриби, цибулю і моркву, вихолодити і подрібнити за допомогою блендера, добавити 4 ст. ложки майонезу і добре перемішати.
Лаваші розрізати на 4 частини,  скласти один на одного,  намазуючи кожен грибною начинкою. 
Зверху помазати майонезом, посипати тертим сиром.
Поставити закусочний пиріг в розігріту до 1800С духовку і запікати 5 хвилин (тільки для того, щоб розтав сир).
Перед подачею на стіл закусочний пиріг розрізати на порційні шматки і посипати свіжою зеленню. Замість лаваша можна взяти спечені  тонкі млинці. Спробуйте. 
Смачного!

Інгредієнти:

Лаваш – 2 шт;

Шампіньйони свіжі – 500 г;

Цибуля – 1 шт;

Морквина – 1 шт;

Сир твердий – 100 г;

Сіль, перець, майонез, олія.

Приготування закусочного пирога 

Помити, порізати гриби та цибулю, а моркву натерти на тертці. 

Обсмажити в олії гриби, цибулю і моркву, вихолодити і подрібнити за допомогою блендера, добавити 4 ст. ложки майонезу і добре перемішати.

Лаваші розрізати на 4 частини,  скласти один на одного,  намазуючи кожен грибною начинкою. 

Зверху помазати майонезом, посипати тертим сиром.

Поставити закусочний пиріг в розігріту до 1800С духовку і запікати 5 хвилин (тільки для того, щоб розтав сир).

Перед подачею на стіл закусочний пиріг розрізати на порційні шматки і посипати свіжою зеленню. Замість лаваша можна взяти спечені  тонкі млинці. Спробуйте. 

Смачного!


Залишити коментар

Ваш коментар з’явиться після перевірки модератором

ВІСТІ КОВЕЛЬЩИНИ

  • Редактор
    Вельма Микола Григорович
  • Перший заступник редактора
    Ляшук Світлана Олександрівна
  • Головний бухгалтер
    Шостацька Ірина Іванівна

Громадсько-політична газета "Вісті Ковельщини" 2012-2025