Закусочний пиріг з лаваша зі смаженими грибами і сиром
Інгредієнти:
Лаваш – 2 шт;
Шампіньйони свіжі – 500 г;
Цибуля – 1 шт;
Морквина – 1 шт;
Сир твердий – 100 г;
Сіль, перець, майонез, олія.
Приготування закусочного пирога
Помити, порізати гриби та цибулю, а моркву натерти на тертці.
Обсмажити в олії гриби, цибулю і моркву, вихолодити і подрібнити за допомогою блендера, добавити 4 ст. ложки майонезу і добре перемішати.
Лаваші розрізати на 4 частини, скласти один на одного, намазуючи кожен грибною начинкою.
Зверху помазати майонезом, посипати тертим сиром.
Поставити закусочний пиріг в розігріту до 1800С духовку і запікати 5 хвилин (тільки для того, щоб розтав сир).
Перед подачею на стіл закусочний пиріг розрізати на порційні шматки і посипати свіжою зеленню. Замість лаваша можна взяти спечені тонкі млинці. Спробуйте.
Смачного!
Інгредієнти:
Лаваш – 2 шт;
Шампіньйони свіжі – 500 г;
Цибуля – 1 шт;
Морквина – 1 шт;
Сир твердий – 100 г;
Сіль, перець, майонез, олія.
Приготування закусочного пирога
Помити, порізати гриби та цибулю, а моркву натерти на тертці.
Обсмажити в олії гриби, цибулю і моркву, вихолодити і подрібнити за допомогою блендера, добавити 4 ст. ложки майонезу і добре перемішати.
Лаваші розрізати на 4 частини, скласти один на одного, намазуючи кожен грибною начинкою.
Зверху помазати майонезом, посипати тертим сиром.
Поставити закусочний пиріг в розігріту до 1800С духовку і запікати 5 хвилин (тільки для того, щоб розтав сир).
Перед подачею на стіл закусочний пиріг розрізати на порційні шматки і посипати свіжою зеленню. Замість лаваша можна взяти спечені тонкі млинці. Спробуйте.
Смачного!
Залишити коментар