Потрібно: 3 цибулини, 4 яйця, 5 стол. ложок борошна, 1,5 чайн. ложки солі, перець, 200 г олії.
Цибулю порізати дрібненько, додати до неї яйця, сіль, перець, борошно і вимішати. Класти ложкою на сковорідку з олією і смажити з обох сторін. Подавати з будь-яким соусом.
Потрібно: 200 г твердого сиру, 4 мариновані огірки (можна мариновані гриби), 4 яйця, 100 г батона, 1 зубчик часнику, 3 ст. л. олії та 2 ст. л. майонезу.
Яйця відварити і нарізати кубиками, сир потерти, огірки нарізати кубиками, часник видавити, батон порізати кубиками і підсмажити злегка. Потім все з'єднати і заправити майонезом.
Підготувала Людмила ЛЮБЧЕНКО.
Залишити коментар