Раді вітати Вас!
  • Головна
  • Контакти
  • Реклама
Весь архів випусків
  • Головна
  • Категорії
    • Повідомлення в номер
    • Місцева влада
    • Репортаж
    • Політика
    • Погода
    • Редакційна пошта
    • Духовність
    • Закон і ми
    • Благодійність
    • Пам’ять
    • Спорт, природа і здоров’я
    • Всяка всячина
    • Реклама і оголошення
    • З неопублікованого
  • Галерея
  • Про нас
  • Відгуки читачів
  • Передплата
  • Контакти
  • Четвер, 12 червня 2025 року №25 (12981)

Всяка всячина / А на сніданок – грінки

13.02.2014

грінки А на сніданок – грінки

Часникові з сиром

Шматочки білого хліба чи батона у тостері чи на сухій сковороді присмажити до стану грінок. Кожну грінку натерти часником і змазати майонезом, а потім щедро посипати натертим на дрібну тертку сиром.

Сирні до пива

Підсмажити шматочки батона.
На масло  у сковороді покласти  натертий сир, до якого додати пиво, сіль, перець, жовток. Все прогріти, помішуючи, доки сир не розплавиться. На деко, вистелене пергаментом, розкласти грінки, які полити сирною сумішшю, запікати 5 хвилин при 240о. Подавати гарячими і посипати кропом.
Солоні або солодкі
Яйце збити з молоком і сіллю (або з цукром). Шматочки батона змочити у цьому клярі і підсмажити з обох сторін на маслі.

Таврійські

Сало подрібнити у блендері, змішати з сіллю, перцем, цибулею, нарізаною кубиками, і яйцем. Скибки батона змазати томатним соусом і  намастити цією масою, а потім покласти намазаним боком на сковорідку і підсмажити.
Підготувала Людмила ЛЮБЧЕНКО.

Залишити коментар

Ваш коментар з’явиться після перевірки модератором

ВІСТІ КОВЕЛЬЩИНИ

  • Редактор
    Вельма Микола Григорович
  • Перший заступник редактора
    Ляшук Світлана Олександрівна
  • Головний бухгалтер
    Шостацька Ірина Іванівна

Громадсько-політична газета "Вісті Ковельщини" 2012-2025