Раді вітати Вас!
  • Головна
  • Контакти
  • Реклама
Весь архів випусків
  • Головна
  • Категорії
    • Повідомлення в номер
    • Місцева влада
    • Репортаж
    • Політика
    • Погода
    • Редакційна пошта
    • Духовність
    • Закон і ми
    • Благодійність
    • Пам’ять
    • Спорт, природа і здоров’я
    • Всяка всячина
    • Реклама і оголошення
    • З неопублікованого
  • Галерея
  • Про нас
  • Відгуки читачів
  • Передплата
  • Контакти
  • Четвер, 10 липня 2025 року № 29 (12985)

Всяка всячина / Млинець

27.02.2014

images Смачного!

Запечений млинцевий пиріг з бананами

Тісто для млинців:
- 2-3 яйця.
-0,5 л холодного  молока.
- Щіпка солі.
- 1 ст. л. цукру.
- 2 ст. л. соняшникової олії.
- Борошно (приблизно 6-8 ст. л. з гіркою).
Готуємо млинці за звичайною технологією.
Банани (5-7 шт.) очищаємо і нарізаємо тонкими кружечками. Дно форми для випічки змазуємо. Кладемо перший млинець. Зверху посипаємо ложкою цукру. Знову кладемо млинець, на нього – кружечки банана.  Посипаємо банани ложкою цукру (можна й більше).
Відрізаємо невеликий шматочок масла (60 г) і ділимо його на маленькі шматочки, які розкидаємо поверх бананів з цукром. Зверху – млинець.
І знову чергуємо до кінця –  банани, цукор, масло, млинчик.
Ставимо  в духовку на 15-20 хв. при температурі 180 градусів.

Залишити коментар

Ваш коментар з’явиться після перевірки модератором

ВІСТІ КОВЕЛЬЩИНИ

  • Редактор
    Вельма Микола Григорович
  • Перший заступник редактора
    Ляшук Світлана Олександрівна
  • Головний бухгалтер
    Шостацька Ірина Іванівна

Громадсько-політична газета "Вісті Ковельщини" 2012-2025