Тісто для млинців:
- 2-3 яйця.
-0,5 л холодного молока.
- Щіпка солі.
- 1 ст. л. цукру.
- 2 ст. л. соняшникової олії.
- Борошно (приблизно 6-8 ст. л. з гіркою).
Готуємо млинці за звичайною технологією.
Банани (5-7 шт.) очищаємо і нарізаємо тонкими кружечками. Дно форми для випічки змазуємо. Кладемо перший млинець. Зверху посипаємо ложкою цукру. Знову кладемо млинець, на нього – кружечки банана. Посипаємо банани ложкою цукру (можна й більше).
Відрізаємо невеликий шматочок масла (60 г) і ділимо його на маленькі шматочки, які розкидаємо поверх бананів з цукром. Зверху – млинець.
І знову чергуємо до кінця – банани, цукор, масло, млинчик.
Ставимо в духовку на 15-20 хв. при температурі 180 градусів.
Залишити коментар