Раді вітати Вас!
  • Головна
  • Контакти
  • Реклама
Весь архів випусків
  • Головна
  • Категорії
    • Повідомлення в номер
    • Місцева влада
    • Репортаж
    • Політика
    • Погода
    • Редакційна пошта
    • Духовність
    • Закон і ми
    • Благодійність
    • Пам’ять
    • Спорт, природа і здоров’я
    • Всяка всячина
    • Реклама і оголошення
    • З неопублікованого
  • Галерея
  • Про нас
  • Відгуки читачів
  • Передплата
  • Контакти
  • Четвер, 10 липня 2025 року № 29 (12985)

Всяка всячина / Рибні котлети

20.03.2014

images Рибні котлети

Інгредієнти:
400 г рибного філе, 1 яйце,
100 г білої булки або батона, 50 г молока,
1 ст. л. посіченого кропу і петрушки, сіль, перець, олія — для смаження, борошно для панірування.
Приготування:   
Рибне філе пропустіть через м'ясорубку. Розморожене рибне філе саме по собі є доволі мокрим, а тому багато додаткової рідини не потребує, тож перемішайте молоко з яйцем і в цій суміші розмочіть батон, попередньо зрізавши з нього шкірочку. Тепер змішайте це все з рибним фаршем, додайте сіль і перець, добре вибийте.

Залишити коментар

Ваш коментар з’явиться після перевірки модератором

ВІСТІ КОВЕЛЬЩИНИ

  • Редактор
    Вельма Микола Григорович
  • Перший заступник редактора
    Ляшук Світлана Олександрівна
  • Головний бухгалтер
    Шостацька Ірина Іванівна

Громадсько-політична газета "Вісті Ковельщини" 2012-2025