Тісто:
220 мл теплої води, 2 ст.л. олії, 4 чашки борошна, 4 ч. л . цукру, 1,5 ч. л . солі, 1 ч. л. сухих дріжджів.
Начинка: половина середньої капустини, 1 середня цибулина, 1-2 зубчики часнику, 2-3 стрілки зеленої цибулі, 1 ч. л . суміші каррі, 1/2 ч.л. меленого коріандру, сіль за смаком, олія.
Приготувати опару з теплої води, олії, цукру, солі і дріжджів (до появи пухирців) у великій ємкості, накривши чистим рушником.
Додати борошно, добре вимісити тісто і поставити ємкість в тепле місце на годину. Тісто має збільшитися вдвічі.
Поки підходить тісто, приготуємо начинку. У великій сковороді розігріти олію, додати дрібно порізану цибулю і часник та підсмажити до прозорості цибулі. Додати порізану капусту, накрити кришкою і тушкувати до напівготовності, в кінці додати спеції і сіль. Коли капуста схолоне, додайте дрібно порізану зелену цибулю.
Наліпіть пиріжків. Посмажте на олії до золотистої скоринки.
Залишити коментар