Раді вітати Вас!
  • Головна
  • Контакти
  • Реклама
Весь архів випусків
  • Головна
  • Категорії
    • Повідомлення в номер
    • Місцева влада
    • Репортаж
    • Політика
    • Погода
    • Редакційна пошта
    • Духовність
    • Закон і ми
    • Благодійність
    • Пам’ять
    • Спорт, природа і здоров’я
    • Всяка всячина
    • Реклама і оголошення
    • З неопублікованого
  • Галерея
  • Про нас
  • Відгуки читачів
  • Передплата
  • Контакти
  • Четвер, 3 липня 2025 року № 28 (12984)

Всяка всячина / Пісні пиріжки з капустою

27.03.2014

images Пісні пиріжки з капустою

Тісто:
220 м
л теплої води, 2 ст.л. олії, 4 чашки борошна, 4 ч. л . цукру, 1,5 ч. л . солі, 1 ч. л. сухих дріжджів.
Начинка: половина середньої капустини, 1 середня цибулина, 1-2 зубчики часнику, 2-3 стрілки зеленої цибулі, 1 ч. л . суміші каррі, 1/2 ч.л. меленого коріандру, сіль за смаком, олія.
Приготувати опару з теплої води, олії, цукру, солі і дріжджів (до появи пухирців) у великій ємкості, накривши чистим рушником.
Додати борошно, добре вимісити тісто і поставити ємкість в тепле місце на годину. Тісто має збільшитися вдвічі.
Поки підходить тісто, приготуємо начинку. У великій сковороді розігріти олію, додати дрібно порізану цибулю і часник та підсмажити до прозорості цибулі. Додати порізану капусту, накрити кришкою і тушкувати до напівготовності, в кінці додати спеції і сіль. Коли капуста схолоне, додайте дрібно порізану зелену цибулю.
Наліпіть пиріжків. Посмажте на олії до золотистої скоринки.

Залишити коментар

Ваш коментар з’явиться після перевірки модератором

ВІСТІ КОВЕЛЬЩИНИ

  • Редактор
    Вельма Микола Григорович
  • Перший заступник редактора
    Ляшук Світлана Олександрівна
  • Головний бухгалтер
    Шостацька Ірина Іванівна

Громадсько-політична газета "Вісті Ковельщини" 2012-2025