Кабачкові млинці з м’ясомІнгредієнти для млинців: кабачки  (молоді) — 3 шт., яйця курячі — 5 шт., цибуля ріпчаста — 1 шт., часник  (зубці) — 3 шт., борошно — 1 склянка, сіль (до смаку), перець чорний  мелений (до смаку), кріп (пучок), сода харчова — 0,5 ч. ложки.
Для начинки: грудки курячі —     2 шт., цибуля ріпчаста — 1 шт., борошно  (пасероване) — 1 ст. ложка, часник (зубці) —1 шт., сметана — 0,5  склянки, сіль (до смаку), перець чорний мелений.    
Приготування. Кабачки натерти на терці, посолити, відкинути на сито, щоб стекла зайва рідина.
Курячі грудки порізати на шматки і обсмажити на добре розігрітій сковорідці до рум'яності. Додати підсмажену цибульку. Посолити.
Спасероване  борошно розвести сметаною, влити до м'яса, протушкувати пару хвилин на  малому вогні, додаючи дрібно порізаний часник і мелений перець.
Потерті  кабачки перекласти в миску, додати жовтки, потерті цибулю і часник,  соду погашену оцетом, перець, порізаний кріп і розмішати. Додати борошно  і ще раз вимішати. Збити білки і додавши до кабачків легко перемішати.
Смажити на невеликій сковорідці з обох боків. На половину  блінчика викласти начинку і накрити другою половиною.
Подавати  з помідорами, порізаними на плястерки, які трішки посолити, притрусити  орігано і скропити лимонним соком та олією. Смачного.
Надія МАКАРЧУК.
Залишити коментар