Про зелений чайЗелений чай містить багато вітамінів і мікроелементів, необхідних нашому організму.  Він утримує судини еластичними, тому ефективний при профілактиці  серцево-судинних захворювань.
Найважливішим у зеленому чаї є вітамін  Р, що запобігає виникненню запалення, алергічних реакцій, розвитку  онкології, зміцнює імунітет, серце і судини.
Зелений чай — це протимікробний та противірусний засіб.
Зелений чай бадьорить, позбавляє від сонливості, підвищує уважність і зміцнює нервову систему.
Зелений чай можна заморозити у формочках для льоду і вранці протирати крижаним кубиком лице.
Зелений чай виводить з організму шлаки і солі важких металів.
Зелений чай покращує колір обличчя і уповільнює старіння.
Зелений чай відмінно втамовує спрагу.
Зелений чай потрібно пити без цукру, можна додати ложку меду.
Зелений чай не можна пити з молоком.
Зелений чай не можна пити у великих кількостях.
Протипоказанням до  зеленого чаю є  виразкові, жовчнокам'яні хвороби, запальні процеси в кишечнику,  схильність до алергії, підвищена температура тіла та кровотечі. Також  важливо пам'ятати, що занадто концентрована заварка буде агресивна для  нашого шлунку і нервової системи.
Світлана УСИК, Лілія БОГДАНОВИЧ.
Залишити коментар