Раді вітати Вас!
  • Головна
  • Контакти
  • Реклама
Весь архів випусків
  • Головна
  • Категорії
    • Повідомлення в номер
    • Місцева влада
    • Репортаж
    • Політика
    • Погода
    • Редакційна пошта
    • Духовність
    • Закон і ми
    • Благодійність
    • Пам’ять
    • Спорт, природа і здоров’я
    • Всяка всячина
    • Реклама і оголошення
    • З неопублікованого
  • Галерея
  • Про нас
  • Відгуки читачів
  • Передплата
  • Контакти
  • Четвер, 8 травня 2025 року №20 (12976)

Всяка всячина / Корисні поради

13.09.2012

index Корисні поради

  •  Ніж, яким чистять гриби, має бути з нержавіючого металу.
  •  Гриби не можна довго вимочувати. Промийте холодною водою і відкиньте на решето.
  •  Чим дрібніше порізані гриби, тим вони смачніші в усіх стравах.
  •  Щоб гриби не чорніли під час обробки, почищені опускають в каструлю з холодною  підсоленою і підкисленою водою.

Залишити коментар

Ваш коментар з’явиться після перевірки модератором

ВІСТІ КОВЕЛЬЩИНИ

  • Редактор
    Вельма Микола Григорович
  • Перший заступник редактора
    Ляшук Світлана Олександрівна
  • Головний бухгалтер
    Шостацька Ірина Іванівна

Громадсько-політична газета "Вісті Ковельщини" 2012-2025