Раді вітати Вас!
Головна
Контакти
Реклама
Весь архів випусків
Головна
Категорії
Повідомлення в номер
Місцева влада
Репортаж
Політика
Погода
Редакційна пошта
Духовність
Закон і ми
Благодійність
Пам’ять
Спорт, природа і здоров’я
Всяка всячина
Реклама і оголошення
З неопублікованого
Галерея
Про нас
Відгуки читачів
Передплата
Контакти
Четвер, 19 грудня 2024 року №52 (12955)
Всяка всячина
/ Корисні поради
13.09.2012
Корисні поради
Ніж, яким чистять гриби, має бути з нержавіючого металу.
Гриби не можна довго вимочувати. Промийте холодною водою і відкиньте на решето.
Чим дрібніше порізані гриби, тим вони смачніші в усіх стравах.
Щоб гриби не чорніли під час обробки, почищені опускають в каструлю з холодною підсоленою і підкисленою водою.
Залишити коментар
Ваш коментар з’явиться після перевірки модератором
Надіслати
Залишити коментар