Раді вітати Вас!
  • Головна
  • Контакти
  • Реклама
Весь архів випусків
  • Головна
  • Категорії
    • Повідомлення в номер
    • Місцева влада
    • Репортаж
    • Політика
    • Погода
    • Редакційна пошта
    • Духовність
    • Закон і ми
    • Благодійність
    • Пам’ять
    • Спорт, природа і здоров’я
    • Всяка всячина
    • Реклама і оголошення
    • З неопублікованого
  • Галерея
  • Про нас
  • Відгуки читачів
  • Передплата
  • Контакти
  • Четвер, 26 червня 2025 року №27 (12983)

Всяка всячина / і корисно, і смачно

01.11.2012

images САЛАТ З ГАРБУЗА З ОВОЧАМИ

400 г гарбуза, 2 солоні огірки, 3-4 свіжі помідори, 1 цибулина, 2-3 ст. ложки олії, оцет або лимонна кислота, перець і сіль за смаком, зелень петрушки.
Гарбуз нарізають невеликими кубиками і варять у підсоленій воді (води наливають стільки, щоб вона лише покрила гарбуз). Огірки нарізають кубиками, помідори – скибочками, цибулю труть на тертці із середніми отворами. Усі овочі змішують, додають перець, оцет або лимонну кислоту, поливають олією, посипають дрібно посіченою зеленню петрушки.

ГАРБУЗ, ЗАПЕЧЕНИЙ З РИСОМ

200 грису, 3 ст. ложки жиру, 1 цибулина, 500 г гарбуза, 50 г твердого сиру, сіль за смаком, 1 склянка сметани.
Зварений розсипчастий рис з’єднати з подрібненою пасерованою цибулею, натертим на тертці з великими отворами гарбузом і посолити. Одержану масу викласти в посудину, змащену жиром, залити сметаною, посипати тертим сиром і запекти.

ГАРБУЗ З ГОРІХАМИ

500 ггарбуза, 100 г горіхів, 1 лимон, мед за смаком.
Гарбуз почистити, натерти на тертці з великими отворами. З лимона вичавити сік, горіхи подрібнити. Усе перемішати, додати мед.
Підготувала Людмила ЛЮБЧЕНКО.

Залишити коментар

Ваш коментар з’явиться після перевірки модератором

ВІСТІ КОВЕЛЬЩИНИ

  • Редактор
    Вельма Микола Григорович
  • Перший заступник редактора
    Ляшук Світлана Олександрівна
  • Головний бухгалтер
    Шостацька Ірина Іванівна

Громадсько-політична газета "Вісті Ковельщини" 2012-2025