Раді вітати Вас!
  • Головна
  • Контакти
  • Реклама
Весь архів випусків
  • Головна
  • Категорії
    • Повідомлення в номер
    • Місцева влада
    • Репортаж
    • Політика
    • Погода
    • Редакційна пошта
    • Духовність
    • Закон і ми
    • Благодійність
    • Пам’ять
    • Спорт, природа і здоров’я
    • Всяка всячина
    • Реклама і оголошення
    • З неопублікованого
  • Галерея
  • Про нас
  • Відгуки читачів
  • Передплата
  • Контакти
  • Четвер, 26 червня 2025 року №27 (12983)

Всяка всячина / Рибне філе під сирно-сметанною подушкою

24.04.2014 Стасюк Людмила Іванівна

index Рибне філе під сирно-сметанною подушкою

Ніжне рибне філе з ледь помітною кислинкою, надзвичайним ароматом та овочами нікого не залишить байдужим. Навіть ті, хто не дуже полюбляє рибні страви, куштуватимуть із задоволенням. Повітряна подушка зі сметани та сиру стане фінальним акордом чудової страви!
Інгредієнти: філе хека або мінтая – 400 г, сметана – 400 г, сир  твердий – 100 г, сіль, перець, морква – 1 шт, цибуля – 1 шт, соняшникова олія.
Спосіб приготування:
1. Філе ріжемо порційними шматочками. Солимо та перчимо.
2. Сир тремо на дрібній тертці та змішуємо зі сметаною. Солимо та перчимо.
3. Цибулю дрібно ріжемо. Моркву тремо на великій тертці.
4. На деко, змащене олією, викладаємо шарами:  філе,  цибулю,  філе,  моркву,  філе. Заливаємо усе сметаною з сиром.
5. Випікаємо при 180 градусах 40 хвилин.


Залишити коментар

Ваш коментар з’явиться після перевірки модератором

ВІСТІ КОВЕЛЬЩИНИ

  • Редактор
    Вельма Микола Григорович
  • Перший заступник редактора
    Ляшук Світлана Олександрівна
  • Головний бухгалтер
    Шостацька Ірина Іванівна

Громадсько-політична газета "Вісті Ковельщини" 2012-2025